top of page

Verhuizen in België en buurlanden?

Verhuisfirma Bonte levert een sterke service voor uw verhuis

Verhuizen in België en buitenland, voor particulier 

Verhuizen is leuk: u krijgt de kans om naar uw droomwoning te trekken en uw leven een frisse start te geven. Maar verhuizen betekent ook al te vaak een lawine aan kopzorgen. Organiseren, sorteren, inpakken, uit koffers leven… Het is een periode van stress die een stevige impact kan hebben op uw gezinsleven.

Verhuisfirma Bonte
Verhuisfirma Bonte

Uw verhuis: aan alles wordt gedacht

Natuurlijk kunt u op ons rekenen om uw bezittingen op een veilige, respectvolle en vlotte manier te verhuizen. Maar bij een professionele verhuis komt meer kijken dan u denkt.

Als u in zee gaat met Verhuisfirma Bonte, hebt u toegang tot een ruime kennis over verhuizingen, die werd opgebouwd tijdens onze bijna 90 jaar durende carrière. Zo bent u 100% zeker dat u geen enkel detail over het hoofd ziet. Onze vakmensen staan u immers bij met raad en daad.

Gelukkig kennen we bij Verhuisfirma Bonte het klappen van de zweep. 

Met bijna 90 jaar ervaring op de teller weten we hoe een verhuis in z’n werk gaat. En dus zijn we perfect geschikt om uw stress stevig te verzachten. Hoe? Door een verhuisservice aan te bieden die uitblinkt in:

Stiptheid

gemaakte afspraken worden altijd nagekomen

Service

alles gebeurt op maat, volgens uw wensen en voorkeuren

Volledigheid

Snelheid

géén getreuzel, maar een vlotte verhuis met een piekfijn eindresultaat

Zorgvuldigheid

we werken altijd met het hoogste respect voor uw bezittingen

we zien geen detail over het hoofd en zorgen ervoor dat u in geen tijd tevreden kunt thuiskomen in uw nieuwe huis

Verhuisfirma Bonte
Verhuisfirma Bonte

Uw verhuis: van start tot finish

Onze verhuizers zijn pas tevreden als ú dat bent. Daarom doen ze er ook alles aan om uw verhuizing te organiseren zoals u dat wenst. Eerst en vooral maken we sluitende, goede afspraken. We zorgen voor het juiste materiaal en het geknipte transport, zodat alles supervlot kan verlopen. Verhuisfirma Bonte beschikt over verschillende vrachtwagens, bestelwagens en liften die elke verhuis vergemakkelijken. Onze bekwame vakmensen behandelen uw meubelen en huisraad alsof het die van henzelf was. U hoeft zich dus géén zorgen te maken over gebroken vazen of kapot servies.

U leidt, wij volgen - of omgekeerd

Hoe ver u wilt gaan in het uitbesteden van uw verhuis, dat bepaalt u. Zo kunt u zelf een plan maken van waar de dozen in het nieuwe huis gestapeld moeten worden. Maar als u dat liever aan ons overlaat, kan dat ook. Zo bent u zeker dat alles netjes op z’n plaats staat wanneer u aan uw nieuwe woning arriveert. Makkelijk én stressvrij: zo moet dat zijn.

Verhuisfirma Bonte

WILT U MEER WETEN OVER DE VERHUISSERVICE VAN VERHUISFIRMA BONTE IN WEST-VLAANDEREN? CONTACTEER ONS VANDAAG NOG!

bottom of page