top of page
Meubelbewaring in West-Vlaanderen

Meubelopslag en archivering door Verhuisfirma Bonte

met grote zorg voor uw eigendom

Meubelbewaring West-Vlaanderen 

Soms zoekt u een opslagplaats voor meubels. Wanneer u gaat verhuizen, bijvoorbeeld, maar nog niet alle ruimtes van uw nieuwe woning klaar zijn om uw meubels te ontvangen. Of wanneer u gaat verbouwen en u een tijdelijke oplossing zoekt voor uw meubels. In dat geval kunt u een beroep doen op de service in meubelbewaring van Verhuisfirma Bonte in Brugge en Beernem.

meubelopslag in Brugge
Verhuisfirma Bonte

Onze ruimtes voor meubelopslag zijn:

Geklimatiseerd

we monitoren de temperatuur en luchtvochtigheid van onze ruimtes voortdurend, zodat er geen risico is op beschadiging door vocht of schimmels

Beveiligd

state-of-the-art elektronische beveiliging zorgt ervoor dat uw meubels 24/7 perfect veilig gestockeerd worden

Groot

we hebben 3.000 meter aan ruimtes voor meubelbewaring tot onze beschikking, zodat we zeker de oplossing vinden die aan uw verwachtingen beantwoordt

Flexibel

voor een korte periode of voor een langere tijd? U bewaart uw meubels zoals het ú uitkomt

Bovendien is dat alles héél makkelijk te organiseren – en volledig op maat. Wilt u alles uitbesteden aan onze mensen? Geen probleem, wij halen uw meubels op, stockeren ze zorgvuldig én brengen ze nadien weer op locatie. Contacteer ons voor de verschillende mogelijkheden.

meubelbewaring Brugge

Archivering door Verhuisfirma Bonte

Wilt uw bedrijf – naast onze service in meubelbewaring – ook vertrouwen op een ervaren partner voor het bewaren van uw archief? Ook dat kan! Verhuisfirma Bonte beschikt immers over een volledig uitgeruste, verwarmde én perfect beveiligde ruimte voor archiefopslag.Deze opslagruimte van 35 kubieke meter is voorzien van stevige rekken die uw archief een tijdelijke thuis geven. Zo bent u zeker dat uw archief 100% veilig wordt bewaard, voor de periode dat u het nodig hebt.

Verhuisfirma Bonte

CONTACTEER ONS NU VOOR MEER INFORMATIE OVER DEZE SERVICE!

bottom of page