top of page
Art Handling in West-Vlaanderen

Art Handling door Verhuisfirma Bonte 

vakmanschap en expertise

Kunst verhuizen West-Vlaanderen 

Waardevolle kunst verhuizen is een delicate aangelegenheid. Er moet met tal van factoren rekening gehouden worden bij het verhuizen van kunst: temperatuur, transport, de manier van verplaatsing en uitpakken…

Kortom, als u kunstwerken wilt verhuizen – bij een persoonlijke of bedrijfsverhuis, naar of van een expositie… - dan zoekt u een partner met een jarenlange ervaring in het vak. Iemand met wie u alles tot in de kleinste details kunt overleggen. Zodat u met een gerust hart uw kunstwerken naar hun nieuwe locatie verplaatst. En u er zeker van bent dat ze daar ongeschonden en in piekfijne staat arriveren.

Art Handling door Verhuisfirma Bonte
Verhuisfirma Bonte

Art Handling West-Vlaanderen: eigen atelier

Verhuisfirma Bonte is uw specialist in art handling in West-Vlaanderen. Wij kijken verder dan de anderen, en denken gericht met u mee over wat uw kunstwerken nodig hebben om schadevrij getransporteerd te worden. 

We doen ook méér dan enkel nadenken, want ook het ontwerpen van de geschikte transportkisten behoort tot het aanbod. We beschikken immers over een eigen atelier, waar geschoolde vakmensen kisten op maat vervaardigen die de vlekkeloze verhuis van uw kunstwerken ondersteunen.

Verhuisfirma Bonte

WILT U MEER WETEN OVER ONZE SERVICE IN ART HANDLING OF EEN GESPREK INBOEKEN OVER DE VERHUIS VAN UW KUNSTWERKEN? CONTACTEER ONS NU!

bottom of page